IFA Берлин 2023 представя бъдещето на техниката
IFA Берлин 2023 представя бъдещето на техниката
APPLiA България е @ IFA Берлин 2023.
Тази година IFA, най-голямото търговско изложение за домакински уреди и потребителска електроника, чества 99-та си годишнина. Вече почти столетие IFA е значим форум за постиженията на тези индустрии и уверено крачи към впечатляващия си юбилей през 2024 г.
Иновации, устойчивост, комфорт в дома, енергийна и ресурсна ефективност, дигитални приложения и интегриране на изкуствения интелект в различни функции на уредите за спестяване на енергия и  разходи и за по-голям домашен комфорт са сред акцентите в тазгодишното шоу.
Иновациите винаги са били в центъра на IFA, за да представи развитието на технологиите. Те са сърцевината на визията на производителите на домакински уреди  и са обусловени от стремежа на индустрията да допринесе за решаване на проблемите на нашето време: постигане на устойчивост и справяне с климатичните проблеми, за да се гарантира бъдещето на планетата, за да оставим един по-добър свят за децата си.
Наред с предлагане на решения на глобалните проблеми, стратегиите на производителите поставят в центъра си и грижата за потребителите и потребителското изживяване.
Домовете ни стават все по-важни за нас. Интересът на домакинствата към живот в свързания дом е нараснал със 70 %. Нараства и интересът към устойчиви продукти.  И производителите отговарят: с предлагане на устойчиви решения за по-голям домашен комфорт и подобряване на качеството на живот, с усъвършенстване на различни характеристики на уредите отвъд енергийната ефективност за улесняване на потребителите в използването и поддръжката на уредите. По този начин се удовлетворява желанието на домакинствата да дадат своя принос към устойчивостта чрез устойчиво потребление.