БЪЛГАРСКАТА СТОПАНСКА КАМАРА ПРАЗНУВА 43-ТИ РОЖДЕН ДЕН
БЪЛГАРСКАТА СТОПАНСКА КАМАРА ПРАЗНУВА 43-ТИ РОЖДЕН ДЕН
APPLiA България с най-голяма радост и удоволствие поднася поздравленията си за 43-тия рожден ден  на Българската стопанска камара. През изминалите години нашите организации изградиха отлично пратньорство при представителството на интересите на българския бизнес, което продължава да се развива активно в днешната предизивкателна законотворческа ситуация, белязана от лавината на законодателни предложения на Европейския съюз и несигурността в политическата и икономическа среда.
Благодарим на целия екип на Камарата за тяхната висока професионална компетентност, приятелска отзивчивост и неоценима помощ!
Публикуваме ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БСК ДОБРИ МИТРЕВ по повод днешния празник.
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ,
На 25 април 2023 г. Българската стопанска камара отбелязва 43 години от своето основаване.
Нашата организация е жив организъм, който се развива с пулса на времето. БСК е съвкупност от всички Вас – нашите членове, нашите социални и бизнес партньори, нашите съмишленици и нашите конкуренти.
В деня на рождения ден на Камарата се обръщам с искрена благодарност към всеки един от Вас, с цялото си уважение и признателност, че избрахте точно нас, за да бъде чут гласът на българския бизнес.
На първо място, бих искал да благодаря на всички служители на БСК през годините и на настоящия екип. Благодаря им за експертизата, за отдадеността, за приемането на чуждите проблеми като свои, за вярата в каузата на организацията, за готовността да отстояват принципите, дори когато да си безпринципен е най-печелившата позиция. Продължавайте да бъдете!
Благодаря за доверието на нашите членове – десетки хиляди български компании, над 120 браншови организации и над 130 местни структури в цялата страна. Това доверие е подарък, който с достойнство браним всеки ден. За цялата си 43-годишна история винаги сме били равно отдалечени от всяка власт, не сме търгували с влияние, не сме се нагаждали и няма да го направим, защото вярвам, че именно затова сме Ви спечелили в семейството на БСК. Ще продължим да бъдем такива!
Вярвам, че обликът на БСК е такъв и благодарение на нашите социални партньори. В сблъсъка на идеи и амбиции проличават разликите. Те ни отличават и ни правят уникални. Ще съхраним тази черта и ще я отстояваме!
Вратата на БСК винаги е била и ще бъде широко отворена за всички активни, почтени и отговорни предприемачи. Благодарни и горди сме, че успяхме да се съхраним през всички тези години и, най-важното – имаме сили да мечтаем и да продължаваме напред!
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ,
Вярвам, че най-доброто предстои и в него ще бъдем отново заедно!
Честит празник!
С УВАЖЕНИЕ,
ДОБРИ МИТРЕВ
Председател на УС на БСК
Повече информация на Българската стопанска камара празнува 43-ти рожден ден