Руската федерация е на масата на Глобалния форум на индустрията на домакинските уреди IRHMA

24.07.2018

Сътрудничеството между производителите на домакински уреди от цял свят се засилва допълнително с Асоциацията на Европейския Бизнес (AEB) в Русия, която се присъединява се към утвърдения форум на Сдруженията на производителите на домакински уреди (IRHMA).

Международната кръгла маса на асоциациите на производителите на домакински уреди обединява организации, представляващи сектора от Европа, Съединените щати, Канада, Мексико, Австралия, Китай, Япония, Корея, а от днес и Русия, всички допринасящи за постигането на устойчиви технологични решения за глобалните предизвикателства.

Кръглата маса бе създадена през 2014 и даде възможност на ключовите участници в сектора да обменят знания и да бъдат в крак със законодателното развитие на различните континенти, както и да споделят добри практики.

“Ние сме изключително доволни, че от днес ние ще се седим около една и съща маса с колеги от цял свят и да бъдем в състояние да добавим предизвикателства в общата картина и тук, в Руската федерация. В един свързан и глобализиран свят, AEB вижда такива форуми като единствения път напред “, каза главния изпълнителен директор на AEB Франк Шауф.

“Добре дошли на борда”, каза президентът на китайските домакински електроуреди (CHEAA), Цзян Фенг. Тя добавя още: “Вярвам, че AEB, заедно с останалите членовете IRHMA, ще играе положителна роля за напредъка на здравословното развитие на глобалната индустрия на домакинските уреди.”

APPLiA, асоциацията, представляваща индустрията в Европа, която беше домакин на срещата на IRHMA 2018, също е уверена, че разширяването на кръга на участниците ще добави голяма стойност към дискусията.

“За нашите членове Руската федерация е най-голямата дестинация за износ на големи домакински уреди през 2016 в страни извън Европа. Отварянето на вратата на IRHMA за други асоциации само показва колко прозрачна е тя и аз трябва да кажа колко са ползотворни нашите дебати за енергийната ефективност, устойчивост и иновации. Ние имаме една обща цел – да постигнем по-добър живот за обществото – без значение на коя територия и пазар са активни производителите “, отбеляза и Генералният директор на APPLiA Паоло Фалчиони.

Следващата среща на IRHMA ще се проведе на 5-ти септември 2019 в Корея.

Съобщението за пресата в pdf версия.

http://www.applia-europe.eu/