Събития и кампании

На 24.04.2018 APPLiA България представи  последните данни и тенденции за развитието на сектора на домакинските електроуреди в ЕС и България

_MG_4648

Днес в София на пресконференция на
APPLiA България сдружението на производителите на домакински електроуреди представи актуални данни и тенденции в развитието на сектора. Специален гост на събитието беше генералният директор на европейската асоциация на производителите на домакински уреди Паоло Фалчони, който представи на българските медии новата визия на APPLiA и APPLiA България. Организацията доскоро беше позната у нас като СЕСЕД.
 
 
 
Съобщението за пресата можете да видите ТУК


На 17.10.2017 Бизнес и институции обсъдиха промените в енергийното етикетиране при домакинските електроуреди

STN_1770-min

В София се състоя кръгла маса, организирана от сдружението на производителите на електродомакински уреди в България (Асоциация СЕСЕД България), за подобряване качеството на живот и устойчиво развитие чрез иновации и енергийна ефективност при електродомакинските уреди. В срещата, която се проведе под патронажа на министъра на икономиката Емил Караниколов, взеха участие представители на компании производители и вносители на домакински електроуреди, на Министерство на икономиката, на Комисията за защита на потребителите, както и представители на Главна дирекция „Надзор на пазара“ към Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, на работодателски и браншови организации.

Съобщението за пресата можете да видите ТУК